keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Paholaisen kakku

2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
½ dl kaakaojauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 dl vettä
1 muna
75g margariinia, sulatettuna

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää keskenään sekoitetut vesi, muna ja margariinisula jauhojen joukkoon. Sekoita kunnolla.
Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 170 asteessa noin 45 min.

Kuorrutus
1 rkl margariinia, sulatettuna
½ rkl kahvia
½ rkl kaakaojauhetta
½ tl vanilliinisokeria
3/4 dl tomusokeria
Sekoita voisulan joukkoon muut kuorrutuksen ainekset. Kaada vähän jäähtyneen kakun päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti