sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pinaattipannari


Mitä perheelle illalliseksi? No, pinaattilettujen paistosta syntyvää rasvankäryä ei tehnyt mieli haistella loppuiltaa. Joten testiin lähti Yhteishyvän sivuilta bongattu Pinaattipannari.
Upposi todella hyvin ja jopa paremmin kuin pinaattiletut!
Tämä resepti tulee käyttöön tostekkin.



1 pss (150g) pakastepinaattia
2 kananmunaa
8 dl maitoa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
2rkl juoksevaa margariinia 

Sulata pinaatti. 
Sekoita kulhossa kananmunat, maito, jauhot, suola, rasva ja pinaatti.
Anna taikinan turvota 15 min. 
Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti