lauantai 31. elokuuta 2013

Juustoinen tomaattikeitto

Tämä Valion reseptistä jalostettu tomaattikeitto on yksi harvoista keitoista, joita perheemme kaikki jäsenet syövät innolla - myös kasviksia karttava kolmevuotias :) 

Valokuvaan tomaatin väriä en saanut kunnolla näkyviin, 
eli keitto on oikeasti tummemman punainen kuin kuvassa.




Juustoinen tomaattikeitto 

2 tlk paseerattua tomaattia (á 370g)
6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 rkl sokeria
3/4 pakettia Valio Koskenlaskija-sulatejuustoa (maku: voimakas)

Kaada paseerattu tomaatti kattilaan. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutio, sokeri ja sulatejuusto paloiteltuna. Kuumenna sekoitellen kunnes juusto sulaa. Kuohkeuta sekoittamalla hetki sauvasekoittimella. Lisää halutessasi pinnalle esim. tuoretta basilikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti