torstai 22. elokuuta 2013

Spagettipata



Meillä suosikkiruoka tuntuu olevan mikä vain missä on spagettia :)  Spagettivuoka-reseptistä  kehittelin nopeamman version eli siis sellaisen ruoan jota ei laiteta uuniin, vaan se onnistuu liedellä padassa. Valmistuu siis alle puolessa tunnissa pöytään - loistava arkiruoka!







Spagettipata

400 g jauhelihaa
5 dl pätkäspagettia
lihaliemikuutio
(sipulia pilkottuna)
4 - 5dl vettä
1 pss herne-maissi-paprikaa
n. 1rkl tomaattisosetta
mausteita: paahdettua sipulirouhetta, pitsamaustetta, suolaa
1/3 pakettia Koskenlaskija-juustoa (makuna: voimakas)

Ruskista jauheliha padassa (jos haluat käyttää sipulia niin lisää pataan ja kuullota jauhelihan kanssa). Lisää lihaliemikuutio, vesi ja pätkäspagetti. Tarkkaile spagetin kypsyessä tarvitseeko lisätä lisää vettä. Mausta tomaattisoseella ja haluamillasi mausteilla. En tällä kertaa paistanut sipulia jauhelihan kanssa vaan korvasin sen paahdetulla sipulirouheella. Kun spagetti on kypsää (vajaa 10 min) lisää Koskenlaskija-juusto palasina ja sekoittele. Anna hautua hetki jotta juusto sulaa.
Tarjoile salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti